Houten Marktkar Haringkar Buffetkar Kaaskar met luifel

Schrijf de eerste review van dit product

Levertijd: 1 week
Gewicht: 24.00 kg

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 324,50
Prijs incl. BTW, excl. verzendkosten

Informatie

Mooie houten marktwagen; een echte blikvanger voor u winkel of restaurant! Ook zeer geschikt voor het gebruik bij een buffet. Geef uw viswinkel, supermarkt, kaaswinkel, slijterij, boekenwinkel direct sfeer met deze marktkar waarop u uw producten mooi uit kunt stallen.

Maten:

Breedte: 94 cm.

Lengte :173 cm.

Hoogte :184 cm

Gewicht ca. 50kg.

De kar wordt geleverd als bouwpakket met duidelijke beschrijving. Montage gaat deels met vleugelmoeren waardoor hij ook weer goed uit elkaar te halen is.

Dakje/Luifel leverbaar in:

- Rood-Wit gestreept

- Blauw-Wit gestreept

- Groen-wit gestreept

Op de foto's ziet u hoe exclusief u deze kar zelf kunt maken! Bij bestelling van dit artikel ontvangt u het basismodel marktkar met een luifel.

Selecteer onderaan de kleur luifel en of u een opdekplaat wenst om uw goederen direct zichtbaar uit te stallen. Als u de opdekplaat optilt kunt u de bak gebruiken om goederen te bewaren. Zaag hem eventueel door om de plaat aan één kant op te tillen en de opbergbak te kunnen gebruiken.

Wilt u liever een marktkar met MDF plaat waar u uw goederen op kunt uitstallen, ligbalk voor wijnvaatjes en kistje voorop, bestel dan de Complete Marktkar.

Gemaakt van 100% FSC hout.

* Verplichte velden

€ 324,50

Houten Marktkar Haringkar Buffetkar Kaaskar met luifel

Meer afbeeldingen